Het team

OLCO staat voor u klaar met het volgende team:

 • Olco Mark Westra — directeur

  Mark Westra

  directeur

  Olco Mark Westra — directeur

  Mark Westra

  directeur

  Mark heeft in 2004 zijn studie bouwkunde aan de TU Delft succesvol afgerond. Na zijn afstuderen is hij als architect en projectleider werkzaam geweest voor een gebiedsontwikkeling van 330 hectare in Cancun, Mexico. Begin 2006 is Mark teruggekomen in Nederland en aan de slag gegaan bij OLCO als projectmanager. Hij heeft sindsdien OLCO ontwikkeld als maatschappelijk vastgoed specialist.

  In 2011 heeft Mark een 2e studie afgerond, MRE Vastgoedmanagement aan de Tias Nimbas. Als invulling van zijn ambities en om de ontwikkeling van OLCO voort te zetten, heeft Mark in 2012 OLCO overgenomen. Mark heeft deze keuze gemaakt om volledig voor zijn uitgestippelde strategie te gaan met alle mooie uitdagingen die daarbij horen.

 • Olco Selma Toy — financial controller

  Selma Toy

  financial controller

  Olco Selma Toy — financial controller

  Selma Toy

  financial controller

  Selma is sinds 2007 financial controller bij OLCO. Zij beheert de uitgaande en binnenkomende geldstromen en controleert de projectadministraties. Met haar kennis en kunde vormt zij een stabiele basis voor de ondersteuning van de directie en de projectteams.

 • Olco Paul van Dorst — projectleider

  Paul van Dorst

  projectleider

  Olco Paul van Dorst — projectleider

  Paul van Dorst

  projectleider

  Na het afronden van zijn studie Civiele technologie en management aan de Universiteit Twente is Paul bij meerdere bouwbedrijven werkzaam geweest als werkvoorbereider en projectleider. Paul heeft in deze periode van 10 jaar veel ervaring opgedaan met de realisatie van projecten in zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Begin 2009 is Paul in de functie van projectleider bij OLCO begonnen. Hij heeft zich sindsdien gespecialiseerd in Design & Build projecten van nieuwbouw, vooral zwembaden en woningbouw. Ook heeft hij enkele kleinere projecten in de renovatie van diverse gemeentelijke monumenten verzorgd.

 • Olco Geert Bertijn — projectleider

  Geert Bertijn

  projectleider

  Olco Geert Bertijn — projectleider

  Geert Bertijn

  projectleider

  Geert heeft een studie Bouwtechnische Bedrijfskunde in Utrecht gevolgd en daarna een master Vastgoedkunde aan de universiteit van Groningen. Geert werkt sinds juni 2009 bij OLCO als volwaardig projectleider. Daarvoor heeft Geert ervaring opgedaan als ontwikkelaar bij een groot vastgoedbedrijf. Geert is inmiddels gespecialiseerd in ontwikkeling en realisatie van sportcomplexen en onderwijsgebouwen. Ook is Geert verantwoordelijk voor advisering van OLCO in het vastgoedmanagement van maatschappelijk vastgoed, ten aanzien van onderhoud en beheersvraagstukken. Hij is hiervoor gecertificeerd RGD BOEI - NEN2767 inspecteur & adviseur.

 • Olco Wessel Loevendie — Projectleider

  Wessel Loevendie

  Projectleider

  Olco Wessel Loevendie — Projectleider

  Wessel Loevendie

  Projectleider

  Wessel is sinds februari 2012 werkzaam bij OLCO en begeleidt met veel gedrevenheid het bouwproces, van ontwerp tot en met realisatie. Wessel heeft ervaring opgedaan bij de realisatie van een gemeentehuis en van zwembaden. Proces- en projectmanagement zijn thema’s waar hij tijdens zijn opleiding Bouwkunde aan de TU Delft veel aandacht aan heeft besteed. Gedurende zijn master Real Estate and Housing heeft hij zich gespecialiseerd in de problematiek rondom hoge (duurzaamheid) ambitie en toenemende complexiteit binnen de ontwikkeling van maatschappelijk vastgoed. Deze kennis brengt Wessel bij OLCO in de praktijk.

 • Olco Robert Klein — projectmanager

  Robert Klein

  projectmanager

  Olco Robert Klein — projectmanager

  Robert Klein

  projectmanager

  Robert is een bouwkundig ingenieur met meer dan 15 jaar ervaring als projectmanager van uiteenlopende maatschappelijke multidisciplinaire ontwerp- en bouwprojecten, vooral in de binnen- en buitensport. Hij heeft veel complexe ontwikkel- en bouwprojecten, van initiatief tot en met realisatie, succesvol mogen begeleiden. Duurzaamheid zit bij Robert in zijn genen. In 2010 heeft hij zijn studie MSRE aan de Amsterdam School of Real Estate afgerond. Sinds 1 januari 2016 is hij als projectmanager werkzaam bij OLCO en zorgt hij samen met Mark voor een succesvolle profilering en acquisitie binnen het maatschappelijk vastgoed.

 • Olco Marc Sprengers — ass. projectleider

  Marc Sprengers

  ass. projectleider

  Olco Marc Sprengers — ass. projectleider

  Marc Sprengers

  ass. projectleider

  Marc heeft in 2015 zijn studie bouwtechniek aan de Technische Universiteit Eindhoven afgerond. Binnen zijn studie heeft hij zich bezig gehouden met de thema’s duurzaamheid, toekomstwaarde en de ontwikkeling van maatschappelijk vastgoed. Na het afronden van zijn studie is Marc direct aan de slag gegaan bij OLCO als assistent-projectleider, waar hij met veel enthousiasme en gedrevenheid het bouwproces van initiatief tot oplevering begeleidt.

   

 • Olco Emiel Krabbenborg — ass. projectleider

  Emiel Krabbenborg

  ass. projectleider

  Olco Emiel Krabbenborg — ass. projectleider

  Emiel Krabbenborg

  ass. projectleider

  Emiel heeft begin 2016 zijn studie Real Estate Management & Development (REMD) aan de Technische Universiteit Eindhoven (TUe) afgerond. Voor deze studie heeft hij een opleiding architectuur & bouwtechniek gevolgd aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). Tijdens zijn scriptie heeft hij onderzoek gedaan naar geschikte en betaalbare woonzorgconcepten voor minder draagkrachtige senioren. Emiel is na het afronden van zijn master begonnen als assistent projectleider bij OLCO. In deze functie houdt hij zich bezig met de coördinatie van het bouwproces.

 

"Ondernemend en innovatief, wij zijn in staat om onze opdrachtgevers ten dienste te staan!"