Huisvestingsadvies

Als eigenaar of exploitant van uw gebouw heeft u beleid nodig om verstandig met uw huisvesting om te gaan. Dit op basis van de wensen en eisen van uw organisatie. Zijn deze bekend en wat is de staat van uw huisvesting? Het vastgoedmanagement dat nodig is om uw huisvesting goed bij uw wensen aan te laten sluiten is een specialisme, zeker ten aanzien van maatschappelijk vastgoed. OLCO is deze specialist, zij helpt u keuzes te maken en adviseert u ten aanzien van goede en haalbare huisvesting.

Dit betekent dat uw huisvesting en vastgoedportefeuille worden afgestemd op de wensen die u als gebruiker stelt. Het gebouw moet u ten dienste zijn. Niet alleen vandaag maar zeker ook voor de langere termijn.

De verschillende markten waarin OLCO opereert, vragen steeds een andere benadering. Zorghuisvesting heeft andere kenmerken dan een sportcomplex of schoolgebouw. Dit leidt tot andere strategieën en geeft andere uitkomsten, wat leidt tot creatief denken. Juist door kritisch door te vragen en onze technische kennis te koppelen aan gebruikersbelangen en financiële mogelijkheden kunnen wij het juiste advies geven.

Wij hebben onder anderen voor de volgende projecten werkzaamheden verricht:

  • Onderzoek Sport en maatschappelijk vastgoed voor het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Den Haag.