Volledig gaan voor de uitdagingen van OLCO

Mark heeft in 2004 zijn studie bouwkunde aan de TU Delft succesvol afgerond. Na zijn afstuderen was hij als architect en projectleider werkzaam voor een gebiedsontwikkeling van 330 hectare in Cancun, Mexico. Begin 2006 kwam Mark terug in Nederland en ging hij aan de slag als projectmanager bij OLCO. Als maatschappelijk vastgoed specialist droeg hij bij aan de verdere ontwikkeling van OLCO. In 2011 rondde Mark ook de studie MRE Vastgoedmanagement aan de Tias Nimbas af.

“Als invulling van mijn ambities en om de ontwikkeling van OLCO voort te zetten, nam ik in 2012 dit mooie bedrijf over. Het stelde mij in staat samen met het team volledig voor de uitgestippelde strategie te gaan, met alle interessante uitdagingen die daarbij horen.”

Nu werkt Mark met het team OLCO hard om in Nederland en Vlaanderen grootste stappen te zetten om duurzaam maatschappelijk vastgoed te realiseren waar gebruikers met plezier komen om te sporten, leren of werken. Hij wil inspireren om altijd die extra stap te zetten en een voorbeeld te bieden voor publieke gebouwen.