De bouw van het duurzame en toekomstbestendige zwembad in Rijssen begon in november van afgelopen jaar. Inmiddels is er op locatie veel vooruitgang geboekt. JT Media heeft dit op spectaculaire wijze in beeld gebracht in het prachtige voorjaarszonnetje!

De afgelopen maanden zijn de ruwbouwwerkzaamheden in de kelder en baden uitgevoerd, waaronder het storten van de betonvloeren en betonwanden. De betonvloeren in de zwemzalen zijn geplaatst. Voordat de kelder werd dichtgelegd zijn de zandfilters voor de waterbehandeling in de kelder gehesen en op de juiste plek gezet.

Nu werken we door op het maaiveld met onder andere het voorbereiden voor het afstorten van de betonvloeren in de zwemzalen en de funderingswerkzaamheden ter plaatse van de kleedkamers en horeca zodat ook daar de vloeren gelegd kunnen worden. Tijd voor de opbouw dus!

Ook voor de renovatie van het buitenbad is het nodige gebeurd. In het bad is een nieuwe betonvloer over de bestaande vloer gestort, zijn de bestaande betonwanden gestraald en zijn er nieuwe badranden incl. overloopgoten gestort. Daardoor worden vanaf nu de voorbereidingen voor tegelwerkzaamheden in het buitenbad gemaakt.