Nog een paar maanden en dan zal zwembad De Schelp in Bergen op Zoom na een periode van grondige revitalisering weer heropend worden. Afgelopen jaar heeft in en rondom het zwembad groot onderhoud plaats gevonden, waaronder het vervangen van alle RVS bevestigingspunten, aanbrengen van nieuw tegelwerk en een compleet nieuw spanplafond in de zwemzalen. Daarnaast is er hard gewerkt om de beleving en attractiviteit van het zwembad te verbeteren door onder andere een aanpassing van het buitenprogramma, een nieuwe interactieve glijbaan en entree- en horecafaciliteiten. Ook is het zwembad op meerdere onderdelen verduurzaamd.

Bent u nieuwsgierig en wilt u al vast De Schelp komen bewonderen voordat het wordt heropend? Dat kan, het zwembad is namelijk geopend tijdens de Dag van de Bouw! Zaterdag 15 juni kunt u vanaf 11.00 tot 15.00 het zwembad komen bezoeken. Op deze dag is het mogelijk om een rondleiding te krijgen van één van de betrokkenen bij de revitalisering van De Schelp.

Zwembad De Schelp is gelegen aan De Boulevard Noord 45 in Bergen op Zoom. Parkeren kunt op de naastgelegen parkeerplaats.

Graag zien wij u tijdens de Dag van de Bouw op 15 juni!