De bouw van De Dialoog in Ermelo heeft haar hoogste punt bereikt! Wethouder Hans de Haan hees samen met de toekomstige gebruikers van De Dialoog de vlag om het hoogste punt te markeren. Vervolgens liepen zij met de betrokken bouwpartijen afsluitend een ronde over de bouw, die er in het zonnetje fantastisch bij ligt. De wethouder concludeert: “een feestelijk moment met een compliment voor iedereen die hier zo hard voor heeft gewerkt”.

De Dialoog is op diverse manieren te gebruiken en biedt aan allerlei organisaties en gebruikers onderdak. Enorm belangrijk voor deze duurzame en groene accommodatie in het culturele hart van Ermelo, waar vele bezoekers elkaar zien, ontmoeten en een kop koffie drinken. Toegankelijkheid is immers één van de focuspunten van het ontwerp geweest.

Het hoogste punt is een welkome mijlpaal waar we kort bij stil mogen staan. Toch gaan we ook snel verder met het plaatsen van de vloeren en daken, en het optrekken van de gevel, zodat het gebouw wind- en waterdicht wordt gemaakt. Daarna beginnen de afbouw werkzaamheden binnen. Na de zomer van dit jaar zal De Dialoog immers al opengaan om het bruisende cultuurleven van Ermelo weer een plek te geven.